Find
forhandler

Kan snacks være sunde?

1. februar 2021

Kan snacks være sunde?

De fleste hunde er vilde med snacks, men man skal være varsom med hvilke snacks hunden spiser og mængden af disse. Hundekiks kan være kaloriebomber, som hunde kan tage på af pga. deres høje indhold af fedt og eventuel sukker. Såfremt din hund har tendenser til overvægt, så tjek gerne kalorieindhold eller fedtprocenten på emballagen og sørg for, at hunden også får andre snacks end kun hundekiks. Et god alternativ til hundekiks kan være kød snacks med et højt indhold af kød, da fedtprocent ofte ville være lavere i disse.

Snacks bør gives som supplement til det daglige tør- eller vådfoder, du fodrer din hund med, da vitamin- og mineralsammensætning i de fleste snacks ikke rækker til at dække din hunds behov. Sørg dermed også for at justere din hunds kalorieindtag i løbet af dagen.

Det er også vigtigt, at din hund får brugt sine tænder for at pleje tandhygiejnen og derfor bør du sikre, at din hund får tyggeben ind imellem. Tyggeben kan dog godt sætte sig fast i fordøjelsessystemet, såfremt din hund sluger større eller hele stykker af tyggebenet. Du bør derfor altid have din hund under opsyn, når den får tyggeben. Du kan læse mere om tyggeben af råhud her: https://faunakram.com/da/raahud-tyggeben/

Klik her for at se Faunakrams udvalg af hundesnacks: Godbidder til hunde Archives – FAUNAKRAM

Og find os hos dine nærmeste forhandlere: FORHANDLERE – FAUNAKRAM

Nyheder fra Faunakram

Få vores nyhedsbrev tilsendt

user