Find
forhandler

5 træningsaktiviteter til din hund (og dig) i det nye år

21. december 2021

5 træningsaktiviteter til din hund (og dig) i det nye år

Julen er slut, og et nyt år står for døren. Det samme gør nytårsforsætterne, og mon ikke du også har et par stykker? Handler de om at komme i bedre form, så skal du være glad for at være hundeejer. Læs med, og få fem gode idéer til at komme i form sammen med din hund. 

Spil bold med din hund

Sammen med ’kaste pind’ er boldspil klassikeren, når det kommer til aktiviteter med din hund, men det gør den bestemt ikke ringere. Tag en bold med i haven eller parken, spil den frem og tilbage mellem jer, og prøv også at skyde den langt væk og løbe om kap med hunden hen til bolden. Din hund vil elske legen, og du vil med garanti få pulsen op. 

Løb en tur – det er sjovere sammen

Uanset om du er nybegynder eller øvet, er løb en fantastisk måde, hvorpå du kan få både frisk luft, motion og samvær med din hund. Hvis du endnu ikke har hørt om canicross, så er det måske i det nye år, du skal stifte bekendtskab med den fedeste form for løb, du kan dyrke sammen med din hund. Alt det kræver er en særlig træksele og et løbebælte, som forbinder dig og din hund, mens I løber. Korrekt udstyr og en grundkondition hos din hund er forudsætningen for at kunne starte, men så er det også bare afsted. 

Byg en forhindringsbane

En god og sjov måde at få bevæget dig på sammen med hunden er ved at lave en forhindringsbane. Det behøver slet ikke være så uoverskueligt, som det lyder. Du har sandsynligvis allerede rekvisitter derhjemme til at lave en bane – du skal bare tænkt lidt kreativt. Vend en vasketøjsbalje på hovedet, og lad din hund springe over, hold en hulahopring op i passende højde, og placér kegler eller spande fra børnenes sandkasse, så du kan træne hunden i slalom. Kun fantasien sætter grænser. Husk god afstand mellem hver forhindring, og pas på med for høje forhindringer til utrænede hunde. 

Gå på opdagelse i naturen

Luftforandring kan gøre en gåtur så meget sjovere. Kør ud et sted, I ikke kommer så ofte, og hvor det kan være spændende for jer begge at gå en ekstra lang tur. Tag evt. en god ven med – eller måske en, der også har en hund. Nye steder giver lyst til at gå på opdagelse, og pludselig har I mange kilometer i benene. 

Gåtur med aktive pauser

Din hund skal luftes uanset hvad. Og vil du gerne i bedre form, er gåturen en oplagt mulighed til at komme det. Prøv at medbringe lidt hundelegetøj i en pose, og giv en af legesagerne til din hund i parken, mens du selv bruger fem minutter på for eksempel push-ups. Gå eller løb lidt videre, giv din hund et nyt stykke (eller det samme) legetøj, mens du laver en ny øvelse. Vælg hjemmefra, hvilke øvelser, du vil igennem, så turen bliver overskuelig. 

Din hund vil elske den aktive tid sammen med dig, og du vil opleve stille og roligt at komme i bedre form på en sjov måde. Husk også, at gode snacks er en vigtig del af træningen, så du kan belønne din hund undervejs. Faunakram har et stort udvalg af lækre træningsgodbidder til enhver smag.
Find træningsgodbidder her.

Rigtig god fornøjelse og god start på det nye år. 

 

Kontakt os

Faunakram Pet Food A/S
Lyngbyvej 403
2820 Gentofte
Danmark
CVR: 37493449

Telefon: +45 44 22 75 40
Telefon SE +46 (0) 10 888 6640

VOV@FAUNAKRAM.COM

CSR Politik

Om Faunakram

Faunakram er grundlagt af hunde- og katteejere samt opdrættere, der har hunde og katte som deres passion og hobby.

Derfor bliver alle produkter smagstestet, inden vi lancerer dem på markedet. Faunakram sælger deres produkter i flere lande i Skandinavien og EU og
producerer derfor store mængder, der gør, at premium produkterne kan tilbydes til lave priser.

Om os
user
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram