Find
forhandler

Faunakram 500g expanded rawhide rolls with duck wrap (10801)

Faunakram 500g value pack Crunchy Tyggerulle med Andekød 

Stor værdi pakke med lækre råhudspinde. Indeholder hele 40,8% andekød.

Produktet er udviklet og testet i samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere for at få og opretholde et højt niveau af brugerværdi.

Faunakram snacks fås i en 9-farves top kvalitet taske, der har et stort vindue og en top lynlås for let at åbne og lukke pakken. Standardsprog på tasken er UK, DK, SE, NO, FI, DE og PL

Opbevaringstiden er 18 måneder fra produktionsdatoen.

Produktet er produceret i Kina i en IFS, BSI-certificeret fabrik. Faunakram Pet Food A/S foretager kontroltjek af fabrikken flere gange hvert år for at sikre, at vores krav til kvalitet og sporbarhed holdes på det højeste niveau.

Denne vare lagerføres ikke som en del af vores normale sortiment. Kan bestilles ved minimumsordre på 5000 stk. 

Om tyggeben lavet på råhud: 
Tyggeben til hunde er ofte lavet af oksehud, eller i færre tilfælde svineskind. Huden er sej og velegnet for hunde at tygge i, da de kan hjælpe med at reducere dannelse af plak, tandsten og karies. Det er dog ikke ufarligt at give sin hund tyggeben lavet af råhud, da disse kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet, det er derfor altid en god ide at overvåge sin hund, når den får tyggeben. Hvis der er sløjfer for enden af tyggebenet, kan disse sætte sig fast når hunden bidder dem af samt andre mindre stykker råhud som nemt kan sluges af hunden uden at blive tygget ordentligt igennem. Man anbefaler derfor, at tyggebenet skal være større end hundens mund, så faren for indtagelsen af mindre og farlige stykker minimeres, samt at hunden kan få gavn af sin tyggemekanisme. Når hunden er ved at få tygget tyggebenet i en størrelse, som potentielt kan sluges af hunden, anbefaler man at fjerne tyggebenet fra hunden. Nogle hunde kan have tendens til at sluge bidder af benet fremfor at gennemtygge dem, disse hunde bør man slet ikke give tyggeben af råhud.

Forsøg har vist, at hunde kan fordøje op til 85% af tyggeben lavet af råhud på ca. 24 timer. Man kan derfor trygt give sin hund et tyggeben lavet af råhud 1 gang eller mere om ugen, så længe dette sker under opsyn, og man tager hensyn til benets størrelse i forhold til hundens vægt. På grund af det høje proteinindhold i tyggeben fremstillet af råhud, er det vigtigt at justere indtag, således, at hunden ikke får flere kalorier end nødvendigt.

 

Find forhandler
Varenummer (SKU): 10801 Kategorier: , , , , , , ,
Varenummer (SKU): 10801 Kategorier: , , , , , , ,

Sammensætning: Råhud (50%), And (40,8%), Ærtestivelse (5%), Glycerin (2%), Sorbitol (2%), Salt (0,2%).

Enhed 500 gram Kolli x 8 enheder 1/2 palle x 32 kolli Palle x 64 kolli

Varenummer: 10801

EAN kode, salgsenhed: 5708356007753

EAN kode, kolli: 15708356007750

Analytiske bestanddele:

Råprotein  60,0%
Råfedt 4,0%
Råaske 4,0%
Træstof 2,0%
Fugtighed 18,0%

Fodringsvejledning:

Vægt/kg Stk/dag
1-4 1
4-10 1
10-15 1-2
15-20 1-2
20-30 2-3
30-40 2-3

Som belønning mellem måltider. Juster foderindtag efter behov. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Hold hunden under opsyn mens den fodres. Opbevares køligt og tørt. Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

NB: At give sin hund tyggeben er forbundet med en risiko. Derfor anbefales det, at hunden er under opsyn af ejeren, når den spiser tyggeben, da halvspiste bidder kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet.

Se også

Kontakt os

Faunakram Pet Food A/S
Lyngbyvej 403
2820 Gentofte
Danmark
CVR: 37493449

Telefon: +45 44 22 75 40
Telefon SE +46 (0) 10 888 6640

VOV@FAUNAKRAM.COM

CSR Politik

Om Faunakram

Faunakram er grundlagt af hunde- og katteejere samt opdrættere, der har hunde og katte som deres passion og hobby.

Derfor bliver alle produkter smagstestet, inden vi lancerer dem på markedet. Faunakram sælger deres produkter i flere lande i Skandinavien og EU og
producerer derfor store mængder, der gør, at premium produkterne kan tilbydes til lave priser.

Om os
user
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram