Find
forhandler

Faunakram 120g 3 stk. Kyllingewrap på rawhide ben.

Faunakram kyllingewrap på rawhide ben – Din hund vil elske dem!

3 lækre Rawhide pinde med lækkert kyllingewrap, hver 12,7 cm lange.

  • Produktet er udviklet og testet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere for at sikre, at det højeste kvalitetsniveau og brugertilfredshed er nået.
  • Posen er førsteklasses kvalitet med 9-farvet design.
  • Posen har lynlåsfunktion til åbning og gen-lukning.
  • Alle snacks leveres i en Fauankram salgsdisplay med 15 salgsenheder.
  • Produktbeskrivelsen kommer i 6 forskellige sprog. UK, DK, DE, SE, NO og FI.
  • Opbevaringstid er 24 måneder fra produktionsdatoen.
  • Det fremgår ofte på emballagen hvad den vejledende fodermængde til forskellige hunde skal være af det pågældende ben.
  • Produktet er produceret i Kina i IFS BSI og BSCI certificerede fabrikker. Hos Faunakram Pet Food kontrollerer vi vores fabrikker flere gange hvert år for at sikre, at vores krav til kvalitet og sporbarhed altid er på det højeste niveau.

Om tyggeben lavet på råhud: 
Tyggeben til hunde er ofte lavet af oksehud, eller i færre tilfælde svineskind. Huden er sej og velegnet for hunde at tygge i, da de kan hjælpe med at reducere dannelse af plak, tandsten og karies. Det er dog ikke ufarligt at give sin hund tyggeben lavet af råhud, da disse kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet, det er derfor altid en god ide at overvåge sin hund, når den får tyggeben. Hvis der er sløjfer for enden af tyggebenet, kan disse sætte sig fast når hunden bidder dem af samt andre mindre stykker råhud som nemt kan sluges af hunden uden at blive tygget ordentligt igennem. Man anbefaler derfor, at tyggebenet skal være større end hundens mund, så faren for indtagelsen af mindre og farlige stykker minimeres, samt at hunden kan få gavn af sin tyggemekanisme. Når hunden er ved at få tygget tyggebenet i en størrelse, som potentielt kan sluges af hunden, anbefaler man at fjerne tyggebenet fra hunden. Nogle hunde kan have tendens til at sluge bidder af benet fremfor at gennemtygge dem, disse hunde bør man slet ikke give tyggeben af råhud.

Forsøg har vist, at hunde kan fordøje op til 85% af tyggeben lavet af råhud på ca. 24 timer. Man kan derfor trygt give sin hund et tyggeben lavet af råhud 1 gang eller mere om ugen, så længe dette sker under opsyn, og man tager hensyn til benets størrelse i forhold til hundens vægt. På grund af det høje proteinindhold i tyggeben fremstillet af råhud, er det vigtigt at justere indtag, således, at hunden ikke får flere kalorier end nødvendigt.

Find forhandler
Varenummer (SKU): 10087 Kategorier: , , , , , ,
Varenummer (SKU): 10087 Kategorier: , , , , , ,

Sammensætning: Renset, tørret og varmebehandlet rawhide 66,9%, kylling 25%, ærtestivelse 5%, glycerin 3%, sorbitol 2%, salt 0,1%.

Enhed 120 gram Kolli x 12 enheder 1/2 palle x 49 kolli Palle x 98 kolli

Varenummer: 10087

EAN kode, salgsenhed: 5708356003878

EAN kode, kolli: 15708356003875

Analytiske bestanddele:

Råprotein 70,0%
Råfedt 1,0%
Råaske 4,0%
Træstof 2,0%
Fugtighed 14,0%

 

 

Faunakram 120 g Dog snack. Expanded rawhide roll w. chicken wrap

Fodringsvejledning: Som belønning mellem måltider. Juster foderindtag efter behov. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Hold hunden under opsyn mens den fodres. Opbevares køligt og tørt. Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

NB: At give sin hund tyggeben er forbundet med en risiko. Derfor anbefales det, at hunden er under opsyn af ejeren, når den spiser tyggeben, da halvspiste bidder kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet.

 

Se også

user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram