[wp_megamenu menu="164"]
Find
forhandler
[wp_megamenu menu="17"]

Hvilken hunderace minder du mest om
afhængig af hvornår du er født?

Stenbuk

Født mellem d. 22 dec. – 20 jan.

Dobermann

Som Dobermann er du ikke blot målrettet og ambitiøs, men også autoritær og ikke bange for at tage lederkasketten på. Du sætter derfor din karriere højt på din prioritetsliste. Dine praktiske og analytiske egenskaber giver dig desuden mulighed for at sætte gang i tingene.

Vandmand

Født mellem d. 21 jan. – 19 feb.

Golden retriever

Den loyale Golden Retriever er typisk meget udadvendt og tiltrækker ofte mange andre til sig pga. dens elskværdig personlighed. Som person er du meget iderig og din helt egen – da du ønsker netop at skille dig ud. Din intellekt og viljestyrke er heller ikke at tage fejl af og du formår at se tingene fra forskellige perspektiver.

Fisk

Født mellem d. 20 feb. – 20. marts

Basset Hound

Som den meste empatiske og følsomme af alle er Basset Hound god til at vise omsorg for andre. Udover din meget vellidt personlighed, er du også den fødte drømmer og har derfor en livlig fantasi, som til tider kan få dig til at fremstå lidt distræt. Du sætter desuden stor pris på kærlighed og er derfor meget romantisk anlagt.

Vædder

Født mellem d. 21 marts – 20 april

Chihuahua

Gennemslagskraft og viljestyrke er de store kendetegn ved Chihuahuas personligheden. Din energi er din store styrke – du er direkte, handlingsorienteret og modig. Derfor er du ikke bange for gå forrest eller for tage imod en udfordring. Tålmodighed kommer dog ikke naturligt til dig hvilket kan resultere i impulsive beslutninger.

Tyr

Født mellem d. 21 april – 21 maj

Berner Sennen

Tryghed og velkendt omgivelser har store betydning for Berner Sennen. Tingene skal nemlig helst være som de plejer. Samtidig har du en stor bevidsthed om materialistisk kvalitet og nyder derfor af eje flotte sager. Som person er du rolig, velfunderet og praktiskanlagt – dog også stædig og stålfast!

Tvillingen

Født mellem d. 22 maj – 21 juni

Border Collie

Den sociale tilværelse betyder meget for Border Collie. Du elsker at have mange bolde i luften og der er altid fart på omkring dig. Du elsker at tilegne dig viden og kan derfor altid bidrage til en snak uanset emnet. Din begejstring er dog ofte så stor hvilket er derfor du let kan miste interesse for at fordybe dig i de samme emner.

Krebs

Født mellem d. 22 juni – 23 juli

Beagle

Den følsomme Beagle har store familiemæssige værdier og elsker at tilbringe tiden sammen sine nærmeste. Selvom du godt kan virke lidt reserverede udadtil, er du også et af de meste omsorgsfuld stjernetegn. Du er derfor en trofast ven som altid sætter sine nærmeste højt på prioritetslisten.

Løve

Født mellem d. 24 juli – 23 aug.

Rottweiler

Som Rottweiler er du stærk og selvsikker. Du bryder dig derfor ikke om at vise svagheder. Du har et behov at kunne sætte dit eget præg på tingene, hvilket afspejler sig i din store selvbevidsthed og kreative evner. Selvom din adfærd udadtil godt kan tolkes som selvcentreret, er du også en meget åben og varme person.

Jomfru

Født mellem d. 24 aug. – 23 sep.

Shiba

Som Shiba går du op i god hygiejne og rene omgivelser. Du finder det særledes vigtigt at fremstå nydelig og altid velforberedt. Du er i høj grad en perfektionist og går meget op i detaljer – men pas på at dette ikke forhindrer dig i at afslutte hvad du går i gang med. Som person er du særdeles generøs, venlig og forsigtig.

Vægt

Født mellem d. 24 sept.– 23 okt.

Schæfer

Altid opmærksom og lyttende er nøgleordene når der tales om Schæfer. Din venlighed, charme og interesse for andre mennesker gør dig til en meget imødekommende person, som andre føler sig tryg ved. Dit stort ønske er at kunne skabe harmoni omkring dig og sætte alt i balance, hvilket godt kan være udfordrende til tider.

Skorpion

Født mellem d. 23 okt. – 22 nov.

Puddel

Som Puddel er du ikke blot selvsikker og hudløst ærlig men også loyal og retfærdig. Din magnetiske og hemmelighedsfulde udstråling tiltrækker andre mennesker – men du lader ikke alle komme så tæt på! Indenunder den stærke facade gemmer dog sig en meget blid og følsom sjæl, som er meget loyal overfor dem der lykkes at komme så tæt.

Skytte

Født mellem d. 22 nov. – 21 dec.

Husky

Hos Husky skal det helst gå stærkt. Du er eventyrlyst og optimistisk – verden er for dig en legeplads, som du må udforske! Du sætter stor pris på din frihed og din åbenhed gør dig til en person, som viser interesse for alle samt spreder masser af godt humør. Dine omgivelser er desuden aldrig i tvivl om din mening, da du går meget op i at være et ærligt menneske, som ikke lader noget være usagt.
user