Find
forhandler

Faunakram 500g value pack rawhide tyggeben i Mix-Pakke med Kyllinge- og Andewrap

Faunakram 500 gram Rawhide tyggeben med kyllinge- og andewrap. 

Stor værdipakke med lækre Rawhide tyggeben med kyllinge- og andewrap.

Værdi for pengene og din hund vil elske det!

  • Produktet er udviklet og testet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere for at sikre, at det højeste kvalitetsniveau og brugertilfredshed er nået.
  • Posen er førsteklasses kvalitet med 9-farvet design. Posen har lynlåsfunktion til åbning og gen-lukning for at holde maden frisk.
  • Standard sprog på poserne er UK, DK, SE, NO,  FI, DE og PL.
  • Disse snacks har en holdbarhed på 24 måneder fra produktionsdato.
  • Produktet er produceret i Kina i IFS, BSI og BSCI certificerede fabrikker. Hos Faunakram Pet Food kontrollerer vi vores fabrikker flere gange hvert år for at sikre, at vores krav til kvalitet og sporbarhed altid er på det højeste niveau.

Om tyggeben lavet på råhud: 
Tyggeben til hunde er ofte lavet af oksehud, eller i færre tilfælde svineskind. Huden er sej og velegnet for hunde at tygge i, da de kan hjælpe med at reducere dannelse af plak, tandsten og karies. Det er dog ikke ufarligt at give sin hund tyggeben lavet af råhud, da disse kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet, det er derfor altid en god ide at overvåge sin hund, når den får tyggeben. Hvis der er sløjfer for enden af tyggebenet, kan disse sætte sig fast når hunden bidder dem af samt andre mindre stykker råhud som nemt kan sluges af hunden uden at blive tygget ordentligt igennem. Man anbefaler derfor, at tyggebenet skal være større end hundens mund, så faren for indtagelsen af mindre og farlige stykker minimeres, samt at hunden kan få gavn af sin tyggemekanisme. Når hunden er ved at få tygget tyggebenet i en størrelse, som potentielt kan sluges af hunden, anbefaler man at fjerne tyggebenet fra hunden. Nogle hunde kan have tendens til at sluge bidder af benet fremfor at gennemtygge dem, disse hunde bør man slet ikke give tyggeben af råhud.

Forsøg har vist, at hunde kan fordøje op til 85% af tyggeben lavet af råhud på ca. 24 timer. Man kan derfor trygt give sin hund et tyggeben lavet af råhud 1 gang eller mere om ugen, så længe dette sker under opsyn, og man tager hensyn til benets størrelse i forhold til hundens vægt. På grund af det høje proteinindhold i tyggeben fremstillet af råhud, er det vigtigt at justere indtag, således, at hunden ikke får flere kalorier end nødvendigt.

Varenummer (SKU): 10806 Kategorier: , , , , , , ,

Sammensætning: Råhud (45%), Kylling/(And) (44,5%), Ærtestivelse  (5%), Glycerin (3%), Sorbitol (2%), Salt (0,5%).

Enhed 500 gram Kolli x 8 enheder 1/2 palle x 32 kolli Palle x 64 kolli

Varenummer: 10806

EAN kode, salgsenhed: 5708356007807

EAN kode, kolli: 15708356007804

Analytiske Bestanddele:

Råprotein  50,0%
Råfedt 6,0%
Råaske 4,0%
Træstof 1,0%
Fugtighed 25,0%

Fodringsvejledning:

Vægt/kg Stk/dag
1-4 1
4-10 1-2
10-15 2-3
15-20 3-4
20-30 4
30-40 5

Som belønning mellem måltider. Juster foderindtag efter behov. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Hold hunden under opsyn mens den fodres. Opbevares køligt og tørt.

Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

NB: At give sin hund tyggeben er forbundet med en risiko. Derfor anbefales det, at hunden er under opsyn af ejeren, når den spiser tyggeben, da halvspiste bidder kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet.

Se også

user