Find
forhandler

Faunakram 50g træningsbidder med okselever

Faunakram REAL MEAT hund snacks, er lækre korn & glutenfri godbidder. Oksekødstykker bliver hurtigt hundens foretrukne snack, der skal spises mellem måltiderne. Da stykkerne er små og nemme at tage med, kan vi også anbefale disse som træningsgods, når hunden skal lære nye færdigheder. Passer hunde af alle størrelser.

Disse små terninger består af 91% ren oksekødlever – din hund vil elske dem!

Produktet er udviklet og testet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere for at sikre, at det højeste kvalitetsniveau og brugertilfredshed er nået.

Emballagen er af høj kvalitet og har en simpel genlukkelig zip, der holder godbidderne friske. Emballagens store vinduer giver dig mulighed for let at se og genkende det produkt, du køber.

Standardsprog på emballagen er UK, DK, SE, NO, FI, DE og PL

Opbevaringstid, 18 måneder fra produktionsdato.

Produktet er fremstillet i Kina på en IFS-, BSI- og BSCI-certificeret fabrik. Faunakram Pet Food besøger fabrikken flere gange om året for kvalitetskontrol og sikrer således, at fabrikken lever op til vores krav til kvalitet og sporbarhed.

Find forhandler

Varenummer (SKU): 10071 Kategorier: , , , , , , , ,
Sammensætning: 91% lever, 2% glycerin, 2% sorbitol, 3% ærteprotein, 2% tapioka stivelse.
Enhed 50 gram Kolli x 15 enheder 1/2 Palle x 49 kolli Palle x 98 kolli

Varenummer: 10071

EAN kode, salgsenhed: 5708356003663

EAN kode, kolli: 15708356003660

Analytiske bestanddele:

Råprotein 30,0%
Råfedt 8,0%
Råaske 4,0%
Træstof 1,0%
Væske 25,0%

Faunakram 50 gram. Dog Snack 91% BEEF LIVER

with the bag

Faunakram 50 gram. Dog Snack 91% BEEF LIVER

without the bag

Fodringsvejledning: Som belønning mellem måltider. Juster foderindtag efter behov. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Opbevares køligt og tørt. Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

Se også

user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram