Find
forhandler

Faunakram 600g 1 stk. wrapped tyggeben med kylling

1 stk. 600 grams 20 cm EXPANDED BONE WITH CHICKEN

Din hund vil elske det!

  • Produktet er udviklet og testet sammen med ernæringseksperter og hundeopdrættere for at opnå og opretholde et højt niveau på indhold såvel som på brugertilfredshed.
  • Produktet er produceret i Kina i IFS BSI og BSCI Certified Factory. Faunakram Pet Food kontrollerer fabrikken flere gange hvert år for at sikre vores krav til kvalitet og sporbarhed holdes på det højeste niveau.
  • Faunakram snacks leveres i en 9 farvet top kvalitets emballage med vindue og top lynlås til åbning og genluk. Alle snacks leveres i en 4 farvet Fauankram salgs display med 12 salgsenheder.
  • Produkt beskrivelsen på bagsiden af posen kommer i 5 forskellige sprog. Standard sprog er de dk se fi UK & Nej, men med minimum ordre på 10,000 stk kan vi ændre sprog.
  • Opbevaringstid er 24 måneder fra produktionsdatoen.

Om tyggeben lavet på råhud: 
Tyggeben til hunde er ofte lavet af oksehud, eller i færre tilfælde svineskind. Huden er sej og velegnet for hunde at tygge i, da de kan hjælpe med at reducere dannelse af plak, tandsten og karies. Det er dog ikke ufarligt at give sin hund tyggeben lavet af råhud, da disse kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet, det er derfor altid en god ide at overvåge sin hund, når den får tyggeben. Hvis der er sløjfer for enden af tyggebenet, kan disse sætte sig fast når hunden bidder dem af samt andre mindre stykker råhud som nemt kan sluges af hunden uden at blive tygget ordentligt igennem. Man anbefaler derfor, at tyggebenet skal være større end hundens mund, så faren for indtagelsen af mindre og farlige stykker minimeres, samt at hunden kan få gavn af sin tyggemekanisme. Når hunden er ved at få tygget tyggebenet i en størrelse, som potentielt kan sluges af hunden, anbefaler man at fjerne tyggebenet fra hunden. Nogle hunde kan have tendens til at sluge bidder af benet fremfor at gennemtygge dem, disse hunde bør man slet ikke give tyggeben af råhud.

Forsøg har vist, at hunde kan fordøje op til 85% af tyggeben lavet af råhud på ca. 24 timer. Man kan derfor trygt give sin hund et tyggeben lavet af råhud 1 gang eller mere om ugen, så længe dette sker under opsyn, og man tager hensyn til benets størrelse i forhold til hundens vægt. På grund af det høje proteinindhold i tyggeben fremstillet af råhud, er det vigtigt at justere indtag, således, at hunden ikke får flere kalorier end nødvendigt.

Find forhandler
Varenummer (SKU): 10090 Kategorier: , , , , ,
Varenummer (SKU): 10090 Kategorier: , , , , ,

Sammensætning: Renset tørret og varmebehandlet råhud 66%, kylling 25%, majsstivelse 5%, salt 0,1%, glycerin 3%.

Enhed 180 gram Kolli x 12 enheder 1/2 Palle x 49 kolli Palle x 98 kolli

Varenummer: 10090

EAN kode, salgsenhed: 5708356003908

EAN kode, kolli: 15708356003905

Analytiske bestanddele:

Råprotein 70,0%
Råfedt 1,0%
Råaske 4,0%
Træstof 2,0%
Vand 14,0%

 

Faunakram dental stick wrap

300 dpi

Fodringsvejledning: Som belønning mellem måltider. Juster foderindtag efter behov. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Hold hunden under opsyn mens den fodres. Opbevares køligt og tørt. Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

NB: At give sin hund tyggeben er forbundet med en risiko. Derfor anbefales det, at hunden er under opsyn af ejeren, når den spiser tyggeben, da halvspiste bidder kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet.

Se også

user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram